Republica Dragnea


Au trecut si alegerile, au trecut si sarbatorile, ne intoarcem si ce sa vezi!
Republica Dragnea, cu ceva condimente risipite de la santa Klaus.
Ce avem noi aici?
Pai, mai intai avem un lider de necontestat al partidului si statului. Din Teleorman, doamnelor si domnilor, Liviuuuuu Dragnea !!! Coltul rosu ! In coltul albastru o diva care stramba din nas, cei drept, de pe schiuri, din ce in ce mai mica dar si mai guraliva, contrar obiceiurilor sale si care, zic, ar avea mari sanse sa devina un soi de opozitie reala la mareea rosie la care asistam de azi incolo in Romania, republicii lui Dragnea.
Dragnea-voda intaiul ce face? Pai mai intai face ce a invatat de la mosu’sau Ilici. Sa-si puna oamenii de incredere, ba mai mult pe aia mai obedienti. Asta este principala calauza si principala calitate a acestora. Ma intreb daca veti avea vreo pretentie la oamenii astia…pai e normal sa n-aveti. La asa criterii asa performanta! Cel putin Boc era profesor universitar si dovedise ceva performante ca primar, inainte sa fie yesmen-ul lui Basescu, dar astia? Nu stiu, intreb, vom vedea…
Dupa care ce face Dragnea voievod? Pai nu face unele prostii ale lui Ponta, nelasand sa mearga la presa informatiile? De ce? Pai si ptr faptul ca asa isi arata muschii respectiv autoritatea si e suficient. Sa revenim la oameni. O pune pe o doamna , tot de teleorman sa fie ministrul de interne. Ce ne va spune? Ca respecta femeile…hai pe bune? Nu cumva ai pus-o pe cucoana doar ca sa conduci tot tu, de fapt internele? Sau ministerul dezvoltarii bunaoara !?! Dragnea bei va fi suficient de talentat in a conduce trebusoarele interne ale Teleromaniei, judet indepartat al unei Europe care balteste si probabil, la ora la care scriu inca nu se stie nici macar pe „surse”, il va pune in coasta lui santa pe batranul Viorel, tot si Viorel il cheama cu toate istoriile lui care se intind pe lung dar si pe lat inca din miezul geografic si calendaristic al razboiului rece cu Viena, cu subalternitatea domniei sale la sinucigasul Marin Ceausescu, adica don general, cu trecerea prea discreta dupa gustul meu pe la Sie sau cu trecerea zgomotoasa pe la externe, din nou pe cand cu scandalul votarii in diaspora din 2014, ma refer la tov. Melescanu…
Daca ar fi sa fac o paralela intre Vacaroiu-Nastase-Dragnea sunt practic aceleasi Marii dar cu alte palarii. Lupul doar isi schimba blana si naravul ba…Pe de alta parte ce pretentii sa avem?
Pe vremuri Conventia democratica avea totusi in spatele ei niste seniori. Ma refer la domnul Coposu sau la domnul Diaconescu. Acum, pauza de nota intreaga, de fapt eu cred cu tarie ca alegerile astea nu le-a castigat pesedeul ci le-a pierdut peneleul. Cand? Inca din 2012 cand s-a bagat in usele, asta a fost primul cutremur, apoi actiunea pedelizarea care iarasi la cutremurat profund, mai apoi filmuletele lui madam Ghorghiu, cel mai bun activist de promovare al pesedeului, domnul Dragnea ar trebui s-o premieze, ca sa nu mai vorbim de circul excelent regizat la alegerile locale cu atatia candidati la primaria generala unul mai bun ca altul. Si atunci e absolut normal ca Romania sa fie atat de rosie. Am votat USR dar nu am asteptari din partea lor. Ma gandesc ca e o palarie mult prea mare ptr domnul Nicusor Dan, asa cum il cunosc prietenii mei, de exemplu…si atunci cu o dreapta-stanga, din ce in ce mai nevolnica si amarata, e absolut firesc sa castige pesedeul, ma mir ca nu au castigat mai mult. Inchei, ca n-avem ce comenta prea mult. Republica Dragnea doamnelor si domnilor pe de-o parte, pe de alta parte imi aduc aminte ca am terminat liceul in 1985. Din 27 de colegi mai suntem vreo 5 prin Romania, asta pe de alta parte. Iar la final o previziune:
Doooamnelor si dooomnilor (tremolo indelung pe toba mica)!!!
Presedintele Romaniei din 2019 va fi, va fi…evident, domnul Liiiiviuuuu Dragnea !!!

Orice alt comentariu e de prisos. Va doresc sa aveti ce va asterneti !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Eurovision 2017 - victoria bunului simt asupra muzicii la kilogram

Scrisori catre un prieten muzician indepartat - partea a treia

Interpreti OK! Creatori YOK! - Eurovision Romania 2017